booking

Hydro Speed

Hydro Speed is een manier van zwemmen. U daalt zwemmend de rivier af met behulp van een drijfplank en zwemvliezen, een gids gaat u voor tijdens deze tocht. Dit is een erg aangename activiteit, U voelt zich één met de rivier.

SURF EN PLEZIER VERZEKERD!

hydro speed Verdon²

De verschillende afdalingen in de Verdon

HALVE DAG


2.15 UUR ZWEMMEN
6KM AFDALEN

45 €

Wilt U zwemmen in wild water? U wordt uitgerust met een drijfplank, een verstevigd neopreenpak, helm, en reddingsvest. Onderbegeleiding van een gespecialiseerde gids legt U het ideale parcours af op uw eigen niveau. U bent werkelijk één met de rivier, een nieuwe glij-sensatie in alle veiligheid.

Na een uitleg over de zwem-techniek en veiligheid, ontdekt U de mooiste stroomversnellingen in de ‘pré-Gorges’ en de ingang van de Grand Canyon. Speciaal geselecteerd vanwege de schoonheid van de plaats, komt U door watervallen genaamd: de 3 Glijbanen, de Merlet, de Dégoulinante, en niet te vergeten de Solitaire (cl4) waar U herhaaldelijk van kunt genieten.

Uw uitrusting

Voor u staat klaar een drijfplank, verstelbare zwemvliezen, reddingsvest, helm,
verstevigd neopreenpak, neopreen jas of windjack en eventueel neopreen sokken.

De activiteit bevat

  • begeleiding door een gediplomeerde gids
  • een uitrusting volgens de Europese Regelgeving
  • uw individuele uitrusting
  • het vervoer: U wordt teruggebracht naar het vertrekpunt
  • aansprakelijkheidsverzekering.

De deelnemersvoorwaarden

Ervaring is niet nodig, U moet kunnen zwemmen, ouder zijn dan 12 jaar, (minderjarigen onder begeleiding van een ouder) en meenemen: zwemkleding, sportschoenen waarmee U in het water gaat, een handdoek en een tas.

HYDROSPEED IS MOGELIJK OP DE DAGEN DAT ER GENOEG WATER WORDT LOSGELATEN UIT HET STUWMEER, DOORGAANS OP DINSDAG EN VRIJDAG. HET NIVEAU VAN DE RIVIER WORDT GEREGULEERD DOOR DE STUWDAM VAN DE EDF (Chaudanne/Castillon). ER KUNNEN DUS VERANDINGEN PLAATSVINDEN.